Вести Македонија Ударни вести

Пожар кај фабриката „Охис“, затворен е патот за Драчево

Пожарот избувнал во близина на скопската фабрика „Охис“. Затворен е и патот кон населбата Драчево. Возилата се пренасочуваат кон Лисиче. Пожарот ја зафатил и зградата на „Охис“.