Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Пожарникарите со 22 интервенции во Скопје – 7 лажни пријави

  Вчерашниот ден беше исклучително тежок ден за екипите на Противпожарната бригада на Скопје, кои имаа 22 интервенции на територијата на Скопје. Најголем дел од интервенциите беа за запалена трева, а поголем пожар се случи во фабриката ОХИС. Сите пожари се изгаснати, а на локациите се интервенираше со повеќе возила и пожарникари.     Во […]