Алтернатива Настани

Стенд-ап шоу “Животот е циркус”: Земете поука од комичарите споделете смеа

  Циркуската вештина отсекогаш предизвикувала восхит и почит кај луѓето воведувајќи ги во мистериозен, необичен свет. Денес, насекаде во светот, циркусот е прифатен како уметност, а пионерите на модерниот циркус постојат и кај нас. Сите уметности можат да се вкрстат и реализираат преку циркусот. Дали некогаш се чувствувате како да сте кловн што жонглира со […]