Алтернатива Настани

10 ГОДИНИ – PRILEP JAZZ WEEKEND

  Во четврток, на 26.август во НУЦК Марко Цепенков ќе се одбележи десеттиот јубилеен PRILEP JAZZ WEEKEND. KANTON 6 LETECHKI PEKINEZERI Петок 27.08.2021г TAXI Consilium Toni Kitanovski&Panda 5 feat Chad McCullough Сабота 28.08.2021г Tribute to Jazz Messengers SAYUGÀ QUARTET feat JURE PUKL Недела 29.08.2021г LJUBOJNA AMBIENCE.   Фестивалот е делумно финансиран од Министерство за култура […]