Вести Македонија Ударни вести

Јаневски го презентираше Стратешкиот план за работа на АППТ за 2024

  Директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, д-р Љупчо Јаневски, денеска го презентираше Стратешкиот план за работа за 2024 година. Настанот се одржа во Клубот на пратениците и беше израз на големото залагодарување кон трудот и ангажманот кој го посветува АППТ во нашата држава.   “Стратешкото планирање на Агенцијата за промоција и […]

Вести Изјави Интервју Македонија Став Текстови Ударни вести

ЈАНЕВСКИ: Одлучно за спортот во Општината Ѓорче Петров

    Во текот на изминатите денови кандидатот за градоначалник на општината Ѓорче Петров од граѓанското движење “Одлучно за промени” на ДОМ и ЛДП д-р Љупчо Јаневски, заедно со носителот на листата за советници Бојан Петровски остварија работни посети на повеќе спортски клубови кои функционираат во Ѓорче. На средбите се детектираа проблемите со кои се […]

Вести Изјави Македонија

ДОМ: Јаневски кандидат за градоначалник на ДОМ и ЛДП за општината Ѓорче Петров

  Граѓанското движење на ДОМ и ЛДП, во паркот во општината Ѓорче Петров го претстави кандидатот за градоначалник д-р Љупчо Јаневски. “Целта на граѓанското движење е општините да ги направиме вистински дом на сите луѓе. Нашата визија е за оддежлив зелен развој на секоја општина, ставајки крај на бетонизирањето на јавниот простор. На сите нас […]