Алтернатива Настани

Промоција на македонски автори и книги со ЗЛАТЕН ЗАБ

  БУККАСТ со АНДЕ Д. ЈАНКОВ С3Е1 Книга “ТЕГЛИ” од Јордан Коцевски Вечерва во 20 часот започнува Промоција на македонски автори и книги https://zlatenzab.mk/%d0%b1%d1%83%d0%ba%d0%ba%d0%b0%d1…/ Буккастот (Bookcast) Книжевни разговори со Анде, е замислен како неделна подкаст емисија, во која ќе слушнете и видите негови интервјуа спроведени со еминентни но и нови писатели, книжевни работници, издавачи и љубители […]

Интервју Текстови Топ теми Ударни вести

ИНТЕРВЈУ со Драган Маца Маринковиќ: Публиката ми верува и јас ја почитувам

  Драган Маца Маринковиќ е актер, режисер, телевизиски водител и учесник во реалити шоуа. Глуми во голем број филмови, серии и претстави. Препознатлив е по својот уникатен изглед, сараевски шмек, оригинална смисла за хумор и посебно по својата брутална искреност. Во моментов Маца е активен со својата претстава “Каква ти е жената, таков ти е […]