Вести Македонија Ударни вести

Кампања на Град Скопје „БЕЗБЕДНИ НА УЧИЛИШТЕ“ – за заштита од Ковид во средните училишта

  Во пресрет на новата учебна година, Град Скопје со помош од збратимениот град Нирнберг подготви кампања за безбедност во училиштата. Со цел да се подигне јавната свест кај учениците и да се почитува протоколот за заштита од Ковид 19, беа изработени неколку анимации и постери кои на едноставен начин советуваат како најлесно и практично […]