Алтернатива Македонија Настани

Отворена нова сензорна соба во ООУ „Димитар Поп-Георгиев Беровски“

  Денеска во Основното општинско училиште „Димитар Поп-Георгиев Беровски“ беше пуштена во употреба нова сензорна соба. Оваа сензорна соба е направена со донација на „IuteCredit“ и „ДНА Аннифарм“ во рамки на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ кој е финансиран од Европската Унија.         На отворањето на сензорната соба присуствуваа Јасмина […]