Вести Македонија Ударни вести

Завршуваат третата и четвртата фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“

  Општина Центар во наредните денови ќе ги заврши третата и четвртата фаза од целосната реконструкција на улицата „Орце Николов“. Двете фази го опфатија делот од раскрсницата со улицата „Наум Наумовски – Борче“, до првиот влез на Министерството за одбрана.     Во овие две фази стариот и оштетен коловоз е заменет со нов, високо-квалитетен […]