Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

“ГЛЕДАЈ ТУКА СУМ БЕЗ ПРОСТОР” Изложба со дела од уметничката колекција на Телеком

  ГЛЕДАЈ ТУКА СУМ БЕЗ ПРОСТОР Изложба со дела од уметничката колекција на Телеком 29.09 – 21-11.2021, Музеј на современата уметност – Скопје   На 29 септември, во 20 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена голема меѓународна изложба со наслов „Гледај тука сум без простор“ (See me moving placeless) со […]