Алтернатива Настани

“SUBSCRIPT” – Изложба на Горан Деспотовски во Чифте амам

  Изложбата „Subscript“ на новосадскиот уметник Горан Деспотовски, ќе се отвори на 8 октомври 2021, во објектот Чифте амам, во 20 часот. Изложбата „Subscript“ на Горан Деспотовски има ретроспективен карактер и се протега низ корпусот на неколку негови дела, главно во медиумот на инсталацијата. Во најголем дел од реализираните инсталации и објекти, авторот ја претставува […]