Вести Македонија Ударни вести

ВМРО-ДПМНЕ ја почнува изборната кампања од Античкиот театар во Охрид

  ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Обнова за Македонија“ под слоганот „Создади нова иднина“, ќе ја започнат изборната кампања за претстојните локални избори од Охрид, со почеток од 18 часот.   Наредниот ден најавени се собири во Вевчани, Дебрца, Струга и Ресен.