Вести Македонија Ударни вести

Владата најави бесплатен интернет на отворени јавни површини

  Владата на Република Северна Македонија ја разгледа и усвои Информацијата за обезбедување бесплатен државен WiFi на отворени јавни површини, како дел од Програмата за работа на Владата. За реализација на оваа програма Владата утврди препорака за Јавното претпријатие Национална радиодифузија – Скопје, како носител на реализацијата на проектот обезбедување на бесплатен државен WiFi на […]