Вести Македонија Ударни вести

На “Кисела вода” и треба Ѓулистана Марковска

    Граѓанската коалиција “Одлучно за промени”, предводена од Зелената партија ДОМ и ЛДП вечерва имаше собир на граѓани на општина Кисела Вода, пред кои беше претставена кандидатката за градоначалник, Ѓулистана Марковска, која што вети подобри услови за живот во општината и нова визија за развој на општина Кисела Вода.     На собирот зборуваше […]