Алтернатива Вести Македонија Настани Спорт Ударни вести

Шилегов: Скопје покажува дека е европска метропола

  Денес по 17-ти пат на улиците на Скопје се одржа традиционалниот Виз Ер Скопски маратон, со над 7000 учесници, од кои најголемиот дел беа домашни спортисти.     Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, ги додели наградите на првопласираните на маратонот и се заблагодари на целата организација и волонтерите што беа дел од овогодишното […]