Вести Македонија Ударни вести

ДОМ: ТРИБИНА на тема „ Инклузија на младите во локалните политики “

    Денес, на дигиталната платформа Zoom беше одржана онлајн трибина, на тема – Инклузија на младите во локалните политики. Истата беше организирана од Движењето Одлучно за промени. На трибината, панелисти беа кандидатката за градоначалничка на Куманово – Теодора Димитровска, кандидатката за советничка на Град Скопје – Теодора Крстевска, носителот на советничка листа за Ѓорче […]

Вести Македонија Ударни вести

ДОМ: ТРИБИНА на тема “Во какво Скопје сакате да живеете?”

  Денес, на дигиталната платформа Zoom беше одржана онлајн трибина, на тема – Во какво Скопје сакаш да живееш? Истата беше организирана од Движењето Одлучно за промени. На трибината, панелисти беа кандидат за градоначалник на Град Скопје – Арбен Шаќири, носител на советничка листа за Град Скопје – Никола Пановски, кандидат за градоначалник на Центар […]