Вести Македонија Ударни вести

Ганиу: Чаир прва општина со Центар за пензионери

  Градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу, се сретна со пензионерите, на кои им ги предаде клучевите од Центарот за пензионери, наменет како место за средба на жителите на општината во напредна возраст. Ганиу за време на состанокот рече дека оваа категорија граѓани е многу важна, и на истите посветуваме посебно внимание.     „Тие го […]