Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Софиски ТРУД за случајот Данела: „Бугарка вербално линчувана во Скопје“

  Во Бугарскиот весник Труд, денес се појави наслов „Бугарка вербално линчувана во Скопје“ кој се однесува на прес-конференцијата на СДСМ, дека кандидатката за градоначалник на Град Скопје Данела Арсовска има бугарско државјанство.     Авторот Цветан Томчев прашува: Лошо ли е да си Бугарин во Северна Македонија? “Дали е ова Указ за бугарско државјанство на […]