Алтернатива Настани

Месец на специјални настани и попусти во Ист Гејт Мол

  Секоја година, во првиот месец најчесто одмораме од “новогодишната еуфорија”, уживајќи во зимската атмосфера и комфорот, но вториот, најкраток месец од годината, е сѐ повеќе популарен за потсетување и посветување на грижа кон себеси, исто колку и кон саканите.  Месец февруари е очигледно месец на специјални нешта, а февруарското искуство во Ист Гејт Мол се очекува да […]

Алтернатива Настани

Безбедниот шопинг, забава и уживање, главен фокус на Ист Гејт Мол

  Во првиот месец од годината, Ист Гејт Мол, како шопинг престолнина и најголем шопинг центар од европски ранг во регионот, се фокусираше уште повеќе на безбедноста и уживањето на посетителите.     Главното мото на Ист Гејт Мол е пораката, – „Ти си центар“ и истата продолжува да биде дел од секоја планирана активност […]

Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Скопје добива мол во ранг на европска метропола “ИСТ ГЕЈТ МОЛ”

  Денес во Скопје официјално е отворен ИСТ ГЕЈТ МОЛ, инвестиција вредна 103 милиони евра. Портата на новиот мол во Скопје е отворена за сите посетители, од земјава и блискиот регион, кои ги очекува најбогатата понуда за шопинг и забава во земјата и пошироко.     Од денес, Ист Гејт Мол е евидентен доказ на […]