Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Заев: Очекувам да се стабилизира парламентарното демократско мнозинство

  Имајќи ги во предвид случувањата во државата и моментот во којшто се наоѓа Северна Македонија, Централниот одбор едногласно донесе одлука премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев да ја одложи оставката на неодредено време додека овие процеси не се нормализираат и да работи на тој план.     “Државата после многу години режим продолжува, […]