Алтернатива Настани

Изложба на Мице ЈАНКУЛОВСКИ и КСЕНОС во Солун

  „Ко + егзистенција, со + чувство“, изложба на Мице Јанкуловски и Јоргос Ксенос, 11 ноември – 9 декември 2021, Лола Николау галерија, ул. Цимиски 52, Солун, Проф. Манос Стефанидис, 24 октомври 2021       Мислам дека никогаш не ми ни паднало на памет да пишувам предговор за уметничка изложба и да почнам не со претставените уметници, […]