Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Писмо на амбасадорот Бејли до Основниот суд

Заради зголемен интерес од повеќе медиуми околу доставеното писмо од Амбасадата на САД до Основниот суд Скопје 1 – Скопје, судот писмото го објавуви во целост на својата веб страна. „Сметајќи на Вашата улога како високо ценет партнер во напорите на Амбасадата на САД за јакнење на владеењето на правото и судската независност во Макединија, […]