Вести Македонија Спорт Ударни вести

Сојуз на спортови Скопје ги додели наградите 13 Ноември

  По повод денот на ослободувањето на Град Скопје, Сојузот на спортови Скопје повеќе од 50 години организира свечено доделување на наградата 13 Ноември. Оваа година свеченоста се одржа во конференциска сала на Спортскиот центар Борис Трајковски, каде беа доделени наградите 13 Ноември, на предлог на Комисија за награди и признанија и со одлука на […]