Вести Македонија Ударни вести

Конституиран е новиот состав на Советот на Општина Центар

  Со порака за успех и работа во интерес на граѓаните, градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски им го честиташе почетокот на работата на новите советници во општинскиот Совет.     На денешната прва конститутивна седница, имаше три точки за работа на дневниот ред: Избор на претседател и на членови на Верификационата комисијa на Советот, […]