Вести Македонија Ударни вести

Официјална Фејсбук страна на Државниот завод за ревизија

  Државниот завод за ревизија (ДЗР) е независна Врховна ревизорска институција во Република Северна Македонија, која повеќе од 20 години транспарентно, навремено и објективно ги информира надлежните институции и јавноста за ревизорските наоди од спроведените ревизии. Државниот завод за ревизија во континуитет презема активности за интензивирање на активностите за зголемување на степенот на транспарентност и […]