Вести Македонија Ударни вести

Лицата со оштетен слух добиваат бесплатно паркирање на сите паркинзи на ПОЦ

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски го оствари предизборното ветување кое им го даде на членовите од Националниот сојуз на глуви и наглуви за време на кампањата во предизборниот процес. Станува збор за користење на бесплатно паркирање на лицата со оштетен слух на сите паркинзи на ПОЦ, на целата територија на општината.     […]