Спорт

ВИДЕО: Тој е најнеобичниот чистач на паркети во спортот – Дознајте кое е момчето од Африка!

    Антонио Ван-Дунем е момче од Африка кое привлече големо внимание со своето необично чистење на паркетите на кошаркарските терени. фото:Twitter Тој е далеку попознат како Тоја Лимпа, и секогаш кога ќе стапне на подот максимално се забавува и ја тресе публиката покрај малите екрани. На мечот меѓу Зеленортските Острови и Нигерија, каде првоспоменатата […]