Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

ЕБОР, ЕУ, Австрија и локалните партнерски банки донираат дрва за позелено Скопје

  ЕУ и Австрија поддржуваат регионална кампања за натамошно промовирање на енергетска ефикасност во Северна Македонија ЕБОР, ЕУ, Австрија и локалните партнерски банки донираат дрва за да ги обележат резултатите од ГЕФФ Програмата во Северна Македонија Програмата за енергетска ефикасност на ЕБОР, до сега поддржа 2.500 домаќинства во Северна Македонија Домаќинствата добија грант од ЕУ, до 20% од […]