Алтернатива Музика и Филм Настани

Junior Eurovision: “Дајте музика”со “Green Forces” има скоро 1,4 милиони прегледи

  „Дајте музика“ на 19 декември ќе се претстават со „Green Forces“, а песната на официјалниот канал Junior Eurovision Song Contest. Всушност, во моментов има скоро 1,4 милиони прегледи. Музиката за „Green Forces“ ja напиша Роберт Билбилов, а текстот е на Робин Зимбаков. Видеоспотот е на „Вертиго вижуалс“, а во продукција на „Рифенштал“. Детскиот евросонг […]