Алтернатива Настани

Предновогодишен концерт на Градски дувачки оркестар во МКЦ

  Градскиот дувачки оркестар ве поканува на традиционален новогодишен концерт на 16 декември (четврток), со почеток во 19 часот во МКЦ, сала 25 Мај.   Програма: Forever and ever – arr. Х. Еминовиќ Herb Alpert Golden Hits – arr. Steve McMillan What a wonderful World – arr. R.Stitzel Final count down – J.Tempest Money,Money – […]