Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје: Исчистена е дивата депонија на крајот на булеварот Илинден

  Исчистена е дивата депонија на крајот на булеварот Илинден во населбата Карпош 4 информираат од Град Скопје.   На ова место се поставени и столпчиња, како камионите и останатата механизација не би можеле повеќе да пристапуваат.   Со чистењето на дивите депонии на подрачјето на Скопје каде вообичаено се согорува отпад, значително ќе се […]