Вести Македонија Ударни вести

Владата подели новогодишни пакетчиња за 150 деца од малите групни домови

  Владата изминатите неколку денови ги израдува децата во малите групни домови низ државата, како и во установата за деца со социјално-воспитни проблеми. Подароците се новогодишни пакетчиња кои беа доставени на нивните адреси.     Владата е посветена на поттикнувањето и развивањето на децата, да им се даде слобода за правилно изразување на нивните способности, […]