Вести Македонија Ударни вести

Засилени инспекциски контроли за сузбивање на дивите превозници

  Инспекторите за патен сообраќај на Град Скопје вршат редовни контроли со цел сузбивање на дивите превозници на подрачјето на градот и во текот на изминатиот месец проверени се 18 превозници од кои на 6 им се изречени казни. Воедно екипи на Инспекторатот на Град Скопје изминатата недела извршија засилени контроли на терен за почитување […]