Алтернатива Вести Здравје Македонија Настани Ударни вести

Ги запознаваме ретките болести 2022: Гилијан-Баре синдром

  Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 дена и оваа година, четврта по ред, ќе се обидеме поблиску да Ве запознаеме со ретките болести. Да ги дознаеме предизвиците и проблемите со кои се соочуваат. Како ја […]