Музика и Филм

Цвеќе на тагата или Flower of sorrow? Лара со lyrics-видео за своите фанови

  Лара направи неочекувано изненадување за своите фанови и македонската јавност.   На својот YouTube канал Лара објави и претстави интересно lyrics-видео на македонската оригинална  верзија на песната “Flower of sorrow”. Со оваа песна Лара овие денови се натпреварува во изборот на македонски претставник на Евровизија 2022. Македонската верзија на песната на Лара се вика […]