Вести Македонија Став Ударни вести

ЗНМ: Осуда за непрофесионалниот однос на државен службеник кон снимател на ТВ21

    Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) го осудува односот од страна на државен службеник кон снимателот Африм Јонузи од ТВ21 за време на денешната прес конференција во едно скопско основно училиште. Имено, на денешната прес конференција, организирана од страна на Министерот за образование и наука и Градоначалникот на Општина Чаир со Директорот на […]