Вести Свет Став

Дрога, криминал, убиства: Како паднаа црногорските криминални групи – Иван Чаденовиќ

  Криминалните групи продолжуваат да шверцуваат и продаваат кокаин од Латинска Америка во Европа и покрај последиците од крвавата војна и разоткривањето на шифрираната апликација „Скај“ (Sky). Дали апликацијата „Скај“ стави крај на војната помеѓу клановите? Милан Радуловиќ (51), од Краљево, познат како Миле Капетан, бил киднапиран и подоцна убиен во Црна Гора. Станува збор […]