Алтернатива Вести Здравје Македонија Настани

Ги запознаваме ретките болести: Примарна хипероксалурија тип 1

  Ги запознаваме ретките болести – 28 дена во февруари со 28 ретки дијагнози     Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 дена и оваа година, четврта по ред, ќе се обидеме поблиску да Ве запознаеме […]