Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Мицкоски до премиерот Ковачевски: Потребно е единство за националните интереси

  “Национално единство за прашања кои се важни за државата, ВМРО-ДПМНЕ е стожер на Македонија. Кога се во прашање националните интереси ВМРО-ДПМНЕ е за заедништво и национално единство. Кога треба да се заштитат интересите на Македонија сите партии ја имаат поддршката на ВМРО-ДПМНЕ”, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во неговиот говор по повод 100 […]