Вести Македонија Топ теми Ударни вести

МНР апелира нашите граѓани итно да ја напуштат Украина поради можност од воена ескалација

  Поради сериозно влошената безбедносна ситуација во и околу Украина, упатуваме посебен апел до нашите државјни кои сѐ уште се наоѓаат во Украина, итно да ја напуштат земјата поради можност од воена ескалација, апелираат од МНР.  Соодветно, ги повикуваме сите државјани на Северна Македонија кои во претстојниот период планирале посета на Украина, да избегнуваат патувања […]