Алтернатива Настани

МКЦ: ШАПКА, ЧОКОЛАДО, АНУС И УШТЕ НЕШТО – Ханох Левин

  ШАПКА, ЧОКОЛАДО, АНУС И УШТЕ НЕШТО по Ханох Левин, МКЦ, 2 март И дојде ден кога човекот сфати дека животот одамна не е како на филм. Тој ден човек беше принуден да се соочи со реалноста, да ја прегрне лагата за неговиот живот и да продолжи напред. Тој ден човек ги прифати сите негови […]