Вести Македонија Ударни вести

Арсовска: Универзална сала ќе има, но кога објектот ќе биде безбеден

  Градоначалничката Арсовска истакна дека Градот Скопје во овој момент функционира дијаметрално спротивно од она кое што било пракса во изминатите години. Таа за Канал 5 телевизија зборуваше за моменталните активности на Град Скопје, како и активностите на Јавните претпријатија во Скопје. „Факт е дека кога го презедовме Град Скопје како ново градско раководство, се […]