Вести Изјави Македонија Ударни вести

Спасовски со честитка: Честит 8 Март – за родово еднакво општество!

  “Дозволете ми да го изразам моето најдлабоко почитување кон сите припаднички на женскиот пол, во чија чест се празнува денешниот меѓународен празник – 8 Март, со посебен пиетет кон вас и кон денешниот ден кој претставува симбол на борбата за права и за еднаквост на жените во целиот свет”, честиташе министерот за внатрешни работи, […]