Вести Македонија Ударни вести

Награда за Туристичко-угостителската комора на „Балкански награди на туристичката индустрија 2022“

  Претседателот на Туристичко-угостителската комора при Сојузот на стопански комори на Македонија, Аркан Керим е добитник на Специјална награда за посебен придонес и достигнувања во работењето на полето на туризмот на Балканот на престижната манифестација „Балкански награди на туристичката индустрија 2022 година“ која се одржа во Софија. На доделувањето на наградите и признанијата на најуспешните […]

Вести Македонија Ударни вести

Средба Керим – Јаневски: ТУК и Агенцијата се лојални партнери за промоција на туризмот

  Претседателот на Туристичко-угостителска комора, Аркан Керим денеска оствари работна средба со директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, Љупчо Јаневски на која се разговараше за можностите за унапредување на соработката меѓу двете институции со цел подобра промоција на нашата земја како одлична туристичка дестинација. На средбата присуствуваше и претседателот на Сојузот на стопански […]