Вести Македонија Ударни вести

Рехабилитацијата на пистата на скопскиот аеродром ќе трае 50 дена без затворање на аеродромот

  Како дел од инвестицискиот план за проширување и реновирање на македонските аеродроми, почнувајќи од 28-март до 16-ти мај 2022 година, во период од 50 дена, компанијата ќе врши рехабилитација на пистата на Меѓународниот Аеродром Скопје, информираат од ТАВ.       За оваа цел, авиосообраќајот на Меѓународниот Аеродром Скопје, во текот на овој период, ќе се одвива […]