Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Утре е ЧАСОТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА: Момент на солидарност за луѓето и планетата

  Часот на планетата Земја, најголемата светска еколошка акција, ќе обедини милиони луѓе ширум светот во момент на солидарност за луѓето и за планетата Земја. Одржувајќи се во особено клучен момент во човечката историја, овогодинешната акција ги повикува луѓето од целиот свет да се обединат во момент на размислување за нашиот однос едни со други, […]