Алтернатива Настани

Театар “Златен Елец” со изведба “Која сум јас” на Светскиот ден на театарот

  Театар “Златен Елец” го прославува 27 март, Светскиот ден на театарот со 14-та изведба на театарското комично шоу ONE WO/MAN COMEDY SHOW “Која сум јас”.   Актерите Ангела Стојановска и Александар Иваноски ќе ја прочитаат македонската, а и светската порака по повод Светскиот ден на театарот.       “Го правам тоа што не […]