Алтернатива Настани

“Аурум Лав Арт” – Изложба на дела од 20 уметници со тематика ЉУБОВ

  Креирана во ноември 2020 година од двоецот Марија и Владимир Костовски (позади кои стои и Продукцијата Златен Заб), платформата АУРУМ (auroom.store) е единствена од таков вид во Македонија која нуди извонредни можности за сите македонски ликовни уметници, скулптори, графичари, цртачи, резбари, фотографи, дизајнери, писатели, музичари, театарски и филмски работници да ги изложуваат и продаваат своите […]