Вести Изјави Македонија Ударни вести

Герасимовски: Во понеделник Кризниот штаб ќе носи одлуки за чистење на отпадот во „Треска“

  Кризниот штаб на Општина Центар, заедно со другите надлежни институции во понеделник ќе одржи состанок за начините на чистење на отпадот и анализа на последиците од пожарот кој пред два дена изби во поранешната фабрика „Треска“. „Какви материјали гореле и дали истите биле закана по здравјето засега можеме само да претпоставуваме. Откако ќе се […]