Спорт

Ден за ждребка: Македонските ракометарки денес ќе ги добијат ривалките за групата на ЕП

  Европското првенство во ракомет за жени 2022 година, ќе се оддржи од 4 до 20 ноември, а како земји домаќини се Македонија, Словенија и Црна Гора. Денес, во 17:00 часот во Љубљана ќе се одржи ждреб за оформување на групите, по која Македонија ќе ги дознае противниците за Европското првенство, а истиот ќе може […]